O meni


Portrait, Event & Wedding Photographer

Fine Art Photography

SLAĐANA DANNA


Fotografija priča priče najvažnijih životnih događaja. Čuva veličinu i prostor emocija, podsećajući uvek, ispočetka, na zabeležene trenutke.

U vremenu koje prolazi mimo nas, potrebno je ponekad zastati i sačuvati detalj koji nas je inspirisao, pokrenuo, oduzeo nam dah i učinio sam po sebi nešto posebno za nas-za naša osećanja. I ako postoji način da mu se uvek vratimo, neka to bude fotografija.

Fotografija nije moj hobi…

Fotografija je moj način života!


Drugi o meni

Dragan M. Babović
"Slađana (Danna) fotograf iz Subotice, primer je posebne posvećenosti fotografisanju života koji je okružuje. Podjednako je interesuje lajf fotografija, pejzaži, urbani detalji, portreti, eksperimenti. Život prosto kulja iz njenih likova i kompozicija. Raskošni talenat zrači iz njene fotografije. Kod Slađane se oseća stalna unutrašnja potreba za istraživanjem, koja fotografiju koristi kao mediji za sopstveno zadovoljenje.Ona u njoj prepoznaje i otkriva lepotu i široke mogućnosti, neprestano otvorena za nova uzbuđenja. Fotografija je, kako kaže – slobodno igralište za otkrivanje sveta u sebi i sebe u svetu, za prevazilaženje, udubljivanje i otklon, a sve to se čita iz njenih fotografija kao lako razumljiva unutrašnja izražajnost."

Dragan M. Babović
kolega fotograf
Tijana Lubura
"Slađa je jedina koleginica pred čijim objektivom sam maksimalno opuštena i ne razmišljam kako ću ispasti, jednostavno se prepustim. Verovatno zbog toga moje najlepše portrete potpisuje upravo ona. Jedva čekam novu priliku za fotkanje i druženje. U moru već viđenih kadrova, ti uvek uspeš iznenaditi nekim novim, neobičnim i kreativnim pristupom. Zato si moj omiljeni fotograf."

Tijana Lubura
kolega fotograf
Ana Bamdad
"Sve čemu dajemo dušu vredno je, a na ovim fotografijama duša se "hvata" iz svih uglova. Sigurna sam da su baš zato ovako lepe i originalne."

Ana Bamdad
romanopisac

Budite slobodni da me kontaktirate i zakažete fotografisanje

Kontakt